ERCSI FALANSZTER

A Közéleti kérdőív eredményei

2019. augusztus 28. 19:00 - FischerÁdám

Az Ercsi Falanszter kampányt megelőzően közzétett, interneten és személyesen is kitölthető Közéleti kérdőívéből összesen 108 ercsi háztartás, mintegy 260 felnőtt lakójának a véleményét ismerhettük meg. Ercsi több, mint 3000 háztartásához viszonyítva a kérdőívből származó adatok messziről sem nevezhetők reprezentatívnak, de az Ercsi Falanszter olvasóinak véleményét talán híven tükrözik. Köszönöm minden kitöltőnek, és fogadjátok szeretettel a válaszaitok alapján összeállított statisztikákat!

v_002_1.png

A válaszadók közül messze a legtöbben (49) a közbiztonság területén szeretnének fordulatot látni. Sok olvasó érzi továbbá úgy, hogy fordulatra lenne szükség a társadalmi viszonyok (25), az egészségügyi ellátás (23), az oktatás (22), a közlekedés (21) és a közterületek állapota (20) terén.

kerdoiv.png

A kérdőív által vizsgált terültek közül a Falanszter olvasói mindegyikkel inkább elégedetlenek. A -2-től (nagyon elégedetlen) +2-ig (nagyon elégedett) tartó skálán a válaszadók átlagosan -1,38-ra értékelték a közbiztonság és -1,36-ra a társadalmi viszonyok helyzetét. Kifejezetten elégedetlenek a kitöltők az iskolák helyzetével is (-1,12), az óvodai ellátás színvonalával viszont a többi közszolgáltatásnál elégedettebbek (-0,13). A városvezetés munkáját a Falanszter olvasói -1,07-re értékelték (inkább elégedetlen) a -2-től +2-ig tartó skálán.

Ha szeretnél kapcsolatban maradni az Ercsi Falanszterrel, és Fischer Ádám képviselő-jelölttel, kattints ide, és töltsd ki a kapcsolattartási űrlapunkat, hogy első kézből értesülhess a kampány fejleményeiről!

komment
Címkék: A GÉP FOROG

A bejegyzés trackback címe:

https://ercsifalanszter.blog.hu/api/trackback/id/tr5115026908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása