ERCSI FALANSZTER

Kampányelszámolás

2019. november 15. 19:00 - FischerÁdám

2019. május 2-án, még polgármester-jelöltként ezt írtam a Majális után:

„47 630 Ft gyűlt össze idén a Majális becsületkasszájában. […] A befolyt összeg idén egy kampányalapba kerül. Hamarosan létrehozok egy kampányszámlát, ide fogom ezt a pénzt elhelyezni, a további bevételekről és később a kiadásokról pedig rendszeresen tájékoztatni foglak Titeket itt a Falanszteren!”

Az események úgy alakultak, hogy nem lettem ténylegesen polgármester-jelölt, és a választáson elindult csapatunk pénzügyeit sem én koordináltam, ezeknek megfelelően külön kampányszámlát sem vezettem. Ennek ellenére a saját kampánybevételeimről és kiadásaimról természetesen tájékoztatást adok.

v_002_1.png

A bevételi oldalon a Majális becsületkasszán kívül még egy tétel jelenik meg: az ajánlóívek felvételekor a Falanszteren közzétettem egy közösségi kampányfinanszírozási felhívást. A csapatunk úgy döntött, hogy ezt a felhívást 1 óra elteltével vissza is vonja, így összesen 10 000 Ft támogatás érkezett hozzám egy személytől.

A kampány során a teljes bevételem tehát 57 630 Ft volt.

kampanyfinanszirozas.png

Kiadási oldalon a legnagyobb tétel az Ercsi Falanszteren megjelent kampányanyagok Facebook felületen törtét hirdetésének költsége: 29 443 Ft. A plakátjaink, szóróanyagaink és molinóink előállítási költségeiből a részesedésem 15 000 Ft volt. Kisebb kiadások mellett az összegyűjtött kampánykeretből 9 687 Ft maradt meg.

Ezt az összeget a kampány elteltével az Oláh család új otthonának a felépítésére létesített kasszába fogom átvezetni.

Erről a kasszáról az építkezés lezárultával ugyanilyen elszámolást fogok közzétenni. Mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki anyagilag, vagy önkéntes munkával támogatta a csapatunk kampányát!

komment
Címkék: A GÉP FOROG

A bejegyzés trackback címe:

https://ercsifalanszter.blog.hu/api/trackback/id/tr9515307880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása